Loading...

Woonboerderij gelegen op Schouwen-Duiveland

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Bent u opzoek naar rust en ruimte? Op een unieke locatie in het buitengebied van Schouwen-Duiveland bieden wij deze schitterende woonboerderij aan met volledig woonprogramma op de begane grond en een plattelands camping gelegen op ca. 4 ha. eigen grond. Nabij strand, zee en duinen. Met het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en het Noordzeestrand binnen handbereik.

Het royale perceel biedt naast de plattelands camping nog veel mogelijkheden op het gebied van recreatie zoals het realiseren van een Bed & Breakfast, groepsaccomodatie  of het opzetten van een zorgboerderij. Ook ideaal als praktijk- of werkruimte aan huis. Er is gelegenheid tot het houden van paarden met 5 boxen en een rijbak.

Woning

De woning is onder architectuur gebouwd en vervaardigd uit duurzaam hout.

Indeling
Begane grond:
Via de entree komt u in de hal, met de meterkast en een vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u, via een gezellige leeshoek in de ruime open woonkeuken met houtkachel waarbij de opvallend royale eethoek met schuifpui tevens toegang biedt tot de tuin. De keuken heeft een T-opstelling met een composiet werkblad en is voorzien van een vaatwasser, inductie-kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een Quooker. Er zijn ruime opbergmogelijkheden in de aparte kastenwand.

Vanuit de hal komt u rechts in een tussenhal, deze biedt toegang tot de bijkeuken met een deur naar de tuin. Via deze tussenhal komt u in de grote woonkamer met houtkachel, welke toegang geeft tot de tuin. Aansluitend is er een slaapkamer gerealiseerd, ook vanuit deze kamer kunt u de tuin in. De slaapkamer heeft en suite een eigen badkamer welke is voorzien van douche, badkamermeubel en een toilet.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woning heeft een totaal woonoppervlakte van ca. 250 m² en een inhoud van 750 m³.

Eerste verdieping:
Via de vaste trapopgang wordt de verdieping bereikt. De ruime overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers. Op deze verdieping treft u ook een apart toilet en een badkamer. Deze luxe badkamer met vloerverwarming is voorzien van een ligbad, douche en dubbel badkamermeubel.

De woning is gebouwd aan de grote schuur en gedeeltelijk geïntegreerd. Tevens is er achter de woning een appartement gerealiseerd.

Appartement

Het appartement is voorzien van eigen toegang, en daarmee volledig afgescheiden van het woonhuis. De totale oppervlakte van het appartement is ca. 80 m²

Indeling:
De eigen toegang biedt direct toegang tot woonkamer met keukenopstelling. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer die uitgerust is met een douche, badkamermeubel en toilet.

Schuur

De totale oppervlakte van de schuur is ca. 500 m², echter door de bouw van de woning en het appartement is het vloeroppervlakte effectief ca. 300 m². De schuur is voorzien van een betonvloer. In de schuur zijn aparte ruimtes gebouwd, waarvan er 1 in gebruik is als kantoor, er is een aparte ruimte in gebruik ten behoeve van de camping, witgoed is hier geplaatst en een keukenblok completeert het geheel. De derde ruimte betreft een opbergruimte voor handgereedschappen en eventueel bruikbaar als werkplaats. Samen ca. 50 m². De separate ruimtes beschikken over nieuwe kozijnen voorzien van dubbelglas en cv en/of vloerverwarming, met uitzondering van de opslag voor klein materiaal.

Paardenstal

Grote houten deuren bieden toegang tot de paardenstallen met een oppervlakte van ca. 131 m². De paardenstal is voorzien van maar liefst 5 paardenboxen en volledig bestraat met klinkers. De tussenwanden tussen de afzonderlijke paardenboxen zijn te openen, waardoor het geheel makkelijk kan worden uitgemest. Iedere box beschikt over een eigen waterbak met verwarmde leidingen, dit maakt het vorstbestendig.

Rijbak

Direct naast de paardenstal ligt een rijbak van ca. 800 m². Deze is volledig geprepareerd en voorzien van drainage.

Plattelands camping en toiletgebouw

Achter de woonboerderij ligt een perceel ter grootte van ca. 8.850 m² alwaar een plattelands camping is gesitueerd met 25 plaatsen waarvan een groot aantal geschikt is als camperplek. De plaatsen zijn zeer ruim te noemen. Het kampeerterrein beschikt over elektriciteit aansluitingen van 6 Amp en is voorzien van WIFI. Het terrein heeft een apart speelterrein met een aantal speeltoestellen en een volleybalveld.

Het sanitair gebouw beschikt over meerdere ruime douches (voorzien van thermostaatkranen) en toiletten, alsmede 6 wastafels. Op de grond liggen plavuizen en de muren zijn voorzien van tegels. Naast de sanitaire voorzieningen bevindt zich ook een technische ruimte en een ruimte ten behoeve van opslag en voorraad in dit gebouw. Het dak is voorzien van zonnecollectoren ten behoeve van de warm watervoorziening.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Deel dit pand

Share