Loading...

Ritthem, Scheeweg 15

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Boerderij gelegen aan de Scheeweg 15 te Ritthem.

In de Welzingsepolder nabij de Steden Middelburg en Vlissingen ligt deze in 2004 gestichte boerderij. De boerderij wordt aangeboden op een perceel ter grootte van ongeveer anderhalf hectare met de mogelijkheid om aangrenzend meer grond bij te kopen. De boerderij ligt op enkele minuten rijden van de oprit van de A58 ter hoogte van Middelburg en de weg naar de Westerscheldetunnel.

Op de boerderij staat een prachtige, ruime woning welke van alle gemakken voorzien is en een volledig woonprogramma biedt op de begane grond. Op het erf staan voorts twee grote tegen elkaar aangebouwde loodsen met een totale afmeting van 46 x 60 meter! Tevens staat er een derde loods op het erf met een vloeroppervlak van nogmaals 450 m2.

Het erf is ruim verhard rondom de bedrijfsgebouwen, het erf is grotendeels omzoomd door een gesloten struikbeplanting en voor de loodsen naast de toerit tot het erf ligt een weide voor kleinvee. Het geheel biedt veel privacy, binnen een straal van 200 meter vanaf de woning bevindt zich geen andere bebouwing. De gebouwen verkeren in een uitstekende staat van onderhoud en bieden tal van mogelijkheden.

Graag leiden we u rond op dit bijzondere object!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak/bezichtiging kunt u contact opnemen met de rentmeester.

LOCATIE:

Deel dit pand

Share