Loading...

Borssele, Wolphaartsweg 9

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie:                           Wolphaartsweg 9 te Borssele.
Kadastraal kenmerk :  Gemeente Borsele, Sectie B, nr. 2881, opp. 00.68.55 ha.
Herinrichtingsrente :   € 44,04 met eindjaar 2036

Boerderij bestaande uit een woning incl. aanbouw en veestallen.

Woning
Bouwjaar : 1960
Inhoud : 420 m³
Oppervlakte : 150 m²
Opgetrokken in metsel baksteen, voorzien van een spouw. Het zadeldak is met pannen gedekt. Aan de achterzijde is een aanbouw geplaatst, deze beschikt over en plat dak.
Aan de woning staat een garage/schuur met een oppervlakte van 40 m². Deze is opgetrokken in betonblokken.

Veestallen
Bouwjaar : 1997
Afmeting : 38 m x 40 m = 1.520 m²
Het betreft een zogenaamde hellingstal (potstalprincipe). De stallen zijn opgetrokken met behulp van gegalvaniseerde spanten en voorzien van een voergang. De vloer is deels verdiept aangebracht. Het dak bestaat uit 2 (open) nokken. De dakbedekking bestaat uit asbestvrije vezelcement golfplaten. De zijwanden zijn tot ca. 2 m. opgetrokken met behulp van betonelementen. Hierboven zijn de wanden open (wel afsluitbaar met roldoek).
De voor- en achtergevel, voorzien van meerdere royale toegangsdeuren, (zogenaamde vliegtuigdeuren) zijn bekleed met geprofileerde geplastificeerde staalplaat.

Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op dinsdag 30 april 2019, ’s ochtends om 11.00 uur, online veiling via www.bog-auctions.com, ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V. Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden.

 

LOCATIE

Deel dit pand

Share