Loading...

Het bedrijf

Het bedrijf

vanderSlikke rentmeesters is een groot zelfstandig landelijk opererend rentmeesters- en makelaarskantoor met vestigingen in Ellemeet (Zld) .

Lid van de NVR

vanderSlikke rentmeesters is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Rentmeesters (NVR). Een rentmeester is een breed georiënteerde vastgoeddeskundige.

Taxaties

Naast rentmeesters zijn op de vestigingen ook gecertificeerde makelaars en taxateurs werkzaam. vanderSlikke rentmeesters is overwegend werkzaam in het landelijk gebied en in de overgang naar het stedelijk gebied. In opdracht van vele particulieren, ondernemers, banken en andere bedrijven worden taxaties van landerijen, boerderijen, landelijk gelegen woningen en bedrijven uitgevoerd.

Advisering

vanderSlikke rentmeesters is uw adviseur bij de aan- en verkoop van agrarische of landelijk gelegen objecten en van productierechten. vanderSlikke rentmeesters is tevens gespecialiseerd in bedrijfsverplaatsingen en kavelruilen. Ook kan vanderSlikke rentmeesters u adviseren op het gebied van agrarisch natuurbeheer, nieuwe economische dragers en de vestiging van landgoederen.

Grond- en pachtzaken

Daarnaast beheert vanderSlikke rentmeesters in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, onroerende zaken zoals landbouwgronden, boerderijen en bossen. Voor dit beheer beschikt vanderSlikke rentmeesters over een geavanceerd Geografisch Informatiesysteem.

Onteigeningen en planschade

Bij onteigeningen door overheden of grondverkoop aan projectontwikkelaars bieden wij u optimale begeleiding en vakkundig advies met betrekking tot het vaststellen van onteigeningsvergoedingen en planschadevergoedingen. Ook juridische bijstand behoort tot de diensten van vanderSlikke rentmeesters.

 

Verhuistrailer beschikbaar

Heeft u bij ons uw huis verkocht of gekocht? Wij stellen gratis een verhuistrailer beschikbaar.

Vraag naar de gunstige voorwaarden via info@vdslikke.nl of bel naar 0111 – 671735.